SMILJAN MORI: 7 tajni MotivAkcije
SMILJAN MORI
E-Priručnik Za Postavljanje Ciljeva Za Djecu
7 tajni motivakcije je vrlo popularan priručnik, koji vam točno objašnjava sve potrebne korake za bolji život, a u isto vrijeme vam pomaže pronaći probleme koje morate riješiti sami sa sobom, da bi uspjeli.

Smiljanova prva knjiga odmah je doživjela uspjeh, jer je u njoj okupio sve dokazane strategije i savjete o tome, kako postati stalno motivirani i donositi najbolje odluke za postizanje ciljeva. Ova knjiga će vam pomoći do motivacije, uspjeha, financijske slobode i osobne sreće?

Naučit ćete revolucionaran način mišljenja, iskušane tehnike, strategije i ideje koje će vam pomoći u odnosima, u građenju samosvijesti i boljeg izgleda, u upravljanju novcem, u karijeri, zdravlju, roditeljstvu i sportu.
Zašto bi svaka obitelj trebala imati ovu knjigu?

  • Pokazat će vam put do financijske neovisnosti.
  •  Motivirat će vas za ostvarivanje snova u svim područjima života.
  •  Pobrinut ćete se za poboljšanje odnosa, pronaći idealnog partnera i postati bolji roditelji.
  •  Napustit ćete zonu udobnosti i postići ciljeve u 7 koraka.
  •  Oslobodit ćete se loših navika, strahova i toksičnih odnosa.
  •  Poduzet ćete konkretne poteze ka boljem zdravlju.
Sa znanjem, kojeg je Smiljan stekao proučavanjem neuroznanosti i pozitivne psihologije, možete stvoriti upravo takvu sadašnjost i budućnost, kao što želite.
Bit ćete motivirani za učenje, mršavljenje, prestanak pušenja, poboljšanje međusobnih odnosa i posla. Naći ćete svoju životnu misiju i dobiti najbolje savjete, da bi unutar vaše obitelji stvorili jedinstvo, sreću i međusobnu podršku.
Vrijeme je, da postane najbolja verzija sebe i da svakodnevno donosite odluke, koje vas vode do boljeg i uspješnijeg života.
SMILJAN MORI
Smiljan je sveučilišni diplomirani odvjetnik, međunarodno uspješan poslovni čovjek, coach, motivacijski govornik i autor 10 knjiga. U svojoj 20-godišnjoj karijeri pomogao je više od 300.000 ljudi, stvorio izuzetno uspješna poduzeća i savjetovao vodeće poslovne ljude, političare i sportaše.
Najviše je ponosan na svoju obitelj. Priručnik je izvorno napisao za svoju 
djecu koja ga redovito koriste za ispunjavanje svojih ciljeva.

Copyright © 2018 - BIGU AKADEMIJA