SMILJAN MORI: MotivAkcija za mlade
SMILJAN MORI
E-Priručnik Za Postavljanje Ciljeva Za Djecu
Ovaj međunarodni bestseler s revolucionarnim savjetima pomogao je tisućama obitelji. Namijenjen je roditeljima i njihovoj djeci, koji žele izvrsne odnose i puno međusobnog razumijevanja. Djeca će postati motivirana, fokusirana na ciljeve i sretna!

Razmislite kako drugačije bi danas izgledao vaš život da ste kroz odrastanje imali nekog tko vas razumije i vodi. Sada možete svom djetetu pokloniti upravo to iskustvo, da ga osvijetlite odgovorima na životne situacije s kojima se suočava svaki dan, u školi ili kod kuće. S ovim odgovorima možete vama i vašem djetetu pomoći postati bolja i kvalitetnija osoba.

Zašto bi svaka obitelj trebala imati ovu knjigu?
  • Adolescenti će otkriti svoje vještine i postati samopouzdani i motivirani.
  • Roditelji će djecu naučiti da slušaju i reagiraju na odgovarajući način.
  • Unutar obitelj imat ćete razumijevanje, podršku i suosjećanje.
  • Tinejdžeri će s njihovim problemima potražiti vašu pomoč, a bit će i manje skloni negativnim pritiscima okoline.
  • Komunikacija će biti mirnija i bez osuda.
  • Mladi će moći definirati ciljeve i imati dovoljno motivacije da ih ostvare.
  •  Vaša će djeca naučiti, da imaju svoju svrhu na ovom svijetu i da mogu poboljšati svijet svojim djelima.
MotivAkcija za mlade nije obična knjiga za pomoć, putem zanimljive priče se mogu identificirati djeca, kao i odrasli. Na osnovu ove knjige snimljen je slovenski film za mlade “Uloga za Emu”.

Ovo je knjiga, koju roditelji i njihova djeca svakako moraju pročitati. Samo tako će odnosi u obitelji biti predivni i puni povjerenja.
Jedan od najvećih problema mladih ljudi, posebno tinejdžera jest, da nisu dovoljno motivirani. Ne osjećaju se dovoljno sposobnima, pa brzo podlegnu utjecaju društva. Ova knjiga će ih spriječiti u tome i otvoriti im oči. Naučit će, kako istaknuti svoje pozitivne osobine, saznati što ih veseli i kako ostvariti svoje snove. Roditelji će naučiti kako ih podupirati i razumjeti, ali istodobno ostati autoritet. Zapamtite, svi mi želimo izvrsne odnose i sretnu djecu, a ova vam knjiga može pomoći da to ostvarite.
SMILJAN MORI
Smiljan je sveučilišni diplomirani odvjetnik, međunarodno uspješan poslovni čovjek, coach, motivacijski govornik i autor 10 knjiga. U svojoj 20-godišnjoj karijeri pomogao je više od 300.000 ljudi, stvorio izuzetno uspješna poduzeća i savjetovao vodeće poslovne ljude, političare i sportaše.
Najviše je ponosan na svoju obitelj. Priručnik je izvorno napisao za svoju 
djecu koja ga redovito koriste za ispunjavanje svojih ciljeva.

Copyright © 2018 - BIGU AKADEMIJA